Ditt hjem er ditt slott, men har du noen gang tenkt på hva som er å slå det? Grønn energi er en flott løsning som du kan implementere i ditt eget hjem, for å rydde opp i miljøet og senke regninger. Les videre for noen enkle strategier som du kan begynne å bruke akkurat nå.

I stedet for å bruke tørketrommelen, tørk tøyet utendørs når været tillater det. Solen kan virkelig få klærne dine til å lukte utrolig. De vil lukte bedre enn noe som kommer ut av en tørketrommel. I tillegg vil du spare mye penger på dine månedlige strømregninger.

Bytt din gamle termostat for en grønnere programmerbar modell. Du kan programmere disse Termostater til å justere temperaturen til bestemte tider i løpet av dagen, slik at varme-og kjølesystemet vil kjøre mindre mens du er på jobb eller skole. Disse Termostater er rimelige, og de kan spare deg for penger på strømregningen samtidig som det hindrer unødvendig energibruk.

Ikke anta at grønne energier er for dyrt. Den opprinnelige kostnaden kan være høy, men de fleste statene vil gi deg interessante skatteincentiver hvis du investerer i grønne energier. Du vil spare mye penger på din energi regninger. Gjør regnestykket for deg selv, og du vil finne at grønne energier er ikke dyrt.

Hvis det å bytte hjem til solenergi er utenfor dine økonomiske evner, kan du prøve å bytte bare ett rom, som et soverom, til solenergi. Det er solcellesett tilgjengelig på nettet som kan hjelpe deg med å grønne et rom, og dette vil positivt påvirke strømregningen og karbonavtrykket ditt i årene som kommer.

Hvis du ikke bruker et apparat, må du slå det av. Hvis du for eksempel ikke er i et bestemt rom, slår du av lysene, TVEN eller datamaskinen. Hold husholdningsapparater på en Power Strip, og slå den av når den ikke er i bruk.

Tenk utenfor boksen. Mens mange mennesker tror «Solar» paneler når de tenker på grønn energi, det finnes andre måter å dra nytte av solen. Hvis du bygger et nytt hjem, bør du vurdere å innlemme passiv solenergi design i hjemmet. Ved å bygge med materialer som betong eller Adobe og utnytter solens naturlige varme med sørvendte Vinduer, kan du lage et hjem som vil naturlig varme seg om vinteren og holde kjølig om sommeren.

Når du arbeider hjemme på datamaskinen, bør du ta deg tid til å slå den av sammen med skriveren og andre høyttalere eller tilbehør som er koblet til den. Disse konstant avløp på bekostning du en bunt i det lange løp og gjøre din samlede innvirkning på samfunnet mindre grønt.

Et rent miljø er nøkkelen til å sikre at vi fortsetter å ha mat og vann som vi trenger for å overleve. Det er opp til hver enkelt å spille sin del og en god start på den delen er å bruke ideene i denne artikkelen til «grønn» din energibruk. Begynn å implementere det du har lært og høste belønningene!