Du vil lære hvordan du bruker grønn energi fordeler ditt liv så vel som miljøet ved å lese denne artikkelen. Du kan bruke grønn energi i hjemmet ditt på mange måter, og her er noen tips.

Før du begynner å innlemme grønne energikilder i hjemmet ditt, bør du kutte ned på mengden elektrisitet du bruker. Sørg for at du ikke kaster bort strøm ved å la ting være slått på når du ikke bruker dem. Denne måten, når du gjør overgangen over til alternative energikilder, vil du bli mer effektiv med energiforbruket.

Sørg for at hjemmet ditt er helt forseglet fra alle utkast, hvis du ønsker å leve grønt og bruke rektorer av grønn energi. Vinduer og dører er dine største syndere for å slippe varm og kald luft ut av hjemmet ditt. Så forsegle dem og begynne å spare penger.

Få en energi revisjon av ditt hjem. Å ha ditt hjem inspisert av en profesjonell er den beste måten å finne ut hvordan du kan vedta alternative energikilder. I noen tilfeller, sol eller vind eksponering er rett og slett ikke høy nok til å rettferdiggjøre å investere i alternative kilder til makt.

Prøv å bytte til CFLs. Den kompakte fluorescerende pærer pleier å bruke om 75 prosent mindre energi enn de tradisjonelle glødepærer gjør, pluss at de varer rundt 10 ganger lenger. De er dyrere enn de tradisjonelle pærer, men det tar bare noen måneder å gjøre opp for det i energisparing.

En enkel måte å gjøre hjemmet ditt grønnere er å erstatte dine gamle lysarmatur med de, som er ENERGY STAR kvalifisert. Hvis du ikke klarer å installere ENERGY STAR-kvalifiserte lysarmatur for øyeblikket, må du i det minste erstatte standard lyspærer med kompakte fluorescerende lyspærer (CFLer) som bruker mye mindre energi.

Bytt ut lyspærer med øko-vennlige pærer. Disse lyspærer vil vare lenger, brenne lysere og bruke mindre strøm. Den eneste ulempen er at de er dyrere enn vanlige lyspærer. Du vil imidlertid få pengene tilbake når energi regninger begynner å avta, og du trenger ikke å stadig kjøpe nye lyspærer.

Som bedriftseier kan du dra nytte av interessante skatteinsentiver ved å vedta grønne energier. Unngå noen form for fossilt brensel, inkludert olje, kull og naturgass. Ved hjelp av grønne energier vil gi et positivt bilde av merkevaren din, og vil hjelpe deg å spare penger på lang sikt hvis du bestemmer deg for å investere i ditt eget grønne energisystem.

Isolerende din varmt vannflaske kan hjelpe deg å spare store mengder energi i ditt hjem. Putting isolasjon rundt rørene hjelper varmt vann til å kjøre raskere også. Hvis du er usikker på hvordan du gjør dette selv, kan det være lurt å verve hjelp av en profesjonell.

Når du begynner å bruke tipsene du har lært her, vil du se fantastiske resultater! Grønn energi åpenbart hjelper miljøet også. Hvis du tar deg tid til å bruke tipsene som er gitt her, vil du kunne se hvor enkelt det er å være grønn.